Meny

Restauranten
124199730_10157795269911824_397923337588
forrett.jpg

Forretter

Anbefales

BLÅSKJELLSUPPE 129,-

En kraftig blåskjellsuppe servert med brød og smør

Allergener: sk, gl, hv, lø

 

BRUSJETTA MED SPEKESKINKE 125,- 

Sprø toast med urtemarinert tomat og spekeskinke

Allergener: gl, hv, lø 

 

TOMATSALAT 115,-

Tomatsalat med oliven og balsamico 

vegansk

Hovedretter

ANBEFALES  

RASPEBALLER 220,-

Hjemmelagde raspeballer serveres med salt lammebog fra

Brakstad, vossakorv, bacon og kålrabistappe  

Allergener: by, gl, hv, me  

 

 

GRILLET SVINEFILET 315,-

Indrefilet av svin med rotgrønnsaker og

en kraftig sjysaus.

Allergener: lø, sel, lø

 

 

INDREFILET AV OKSE 365,- 

Serveres med sesongens grønnsaker og soppsaus.

Allergener: lø, sel

 

NØTTESTEIK  295,- 

Husets nøttesteik med grønnsaker og ramsløkolje. 

Allergener: ses, lø, sel, nø, so, gl

Vegansk.

PERSETORSK 295,- 

Med tradisjonelt tilbehør, ertepuré, gulrøtter

og eggesmør.

Allergener: me, eg, fi

 

FISKESYMFONI 285,-

Serveres med sesongens grønnsaker og en fyldig skaldyrragu.

Allergener: me, fi, lø, sel

Hovedrett.jpg
73308915_10156734561786824_1065407427077

Dessert

SJOKOLADEFUNDANT 125,-

Serveres med vaniljeis og en frisk bringebærcoulis.

Allergener: me, eg

 

SMULDRE PAI MED EPLER 125,- 

Serveres med vaniljeis og granskudd sirup.

Allergener: eg, me, gl, ha

 

OSTEKAKE MED LIME 125,-

En luftig ostekake tilsmakt med lime på en sprø bunn.

Allergener: eg, me,

 

KOKOSPARFE 125,- 

Hjemmelaget kokosparfe med granskuddsirup.

Allergener: ha

Vegansk.

ALLERGENER  

Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre