top of page

Meny

Restauranten
124199730_10157795269911824_397923337588
tomatsalat.HEIC

Forretter

CARPACCIO                          145,-

Løvtynne skiver av storfe, marinert med 

tyttebær vinaigrette og pepperrotkrem.

Allergener: sen, lø, me

 

GUL ERTESUPPE                     125,-

Husets hjemmelagde ertesuppe med 

rotgrønnsaker og saltkjøtt

Allergener: sel, lø, me

Hovedretter

 
INDREFILET AV OKSE                       395,- 

Serveres med sesongens grønnsaker, 

peppersaus og småpoteter.

Allergener: lø, sel, me

 

DÅHJORT FILET                               395,- 

Ytrefilet av dåhjort, servert med rotgrønnsaker,

stekt sopp, småpoteter og portvinssaus.  

Allergener: me, gl, hv, sel, lø

 

BERGENSK PERSETORSK                  345,

Servert med grønnerte purre, gulrøtter, 

Småpoteter og eggesmør

Allergener: me, eg, fi

 

BREIFLABB                                       385,- 

Pannestekt breiflabbfilet med rotgrønnsaker, 

kremet rødvinsaus og småpoteter

Allergener: me, fi, sel, lø

NØTTESTEIK                                     345,- 

Husets nøttesteik servert med grønnsaker og ramsløkolje. 

Allergener: ses, lø, sel, nø, so

Hovedrett.jpg
MULTE 2.jpeg

Dessert

 
SJOKOLADE DRØM                        135,-

Hjemmelaet konfektkake med marinerte solbær 

og vaniljeis.

Allergener: me, eg

 

HYLLEBLOMST MUSSE            135,- 

Selvplukket hylleblomst med kremostmousse 

toppet med granskuddsirup.  

Allergener: eg, me, hv

 

VANILJEIS                                  135,-

Servert i hjemmelaet krumkake med 

konjakkmarinerte solbær og eggelikør

Allergener: eg, me, hv

VANILJEIS GALATO                135,- 

Vaniljeis laget av rismelk toppet med

granskuddsirup.

Allergener: 

Vegansk.

ALLERGENER  

Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre

bottom of page