Meny
Restauranten


Forretter
SKAGENSALAT 165,-
Skagensalat med reker i urtedressing
og hvit asparges på en sprø toast.
Allergener: fi, lø, me, sk, gl
​
AQUAVITGRAVET ØRRET 165,-
Gravet ørret servert med dillstuede poteter,
flatbrød og husets sennepsaus.
Allergener: fi, lø, me, gl
​
TOMATSALAT. 145,-
Tomatsalat med oliven og balsamico.
Hovedretter
PINNEKJØTT 560,-
Pinnekjøtt fra Brakstad. Servert med kålrabistappe, pinnefett og poteter.
Allergener: me,
​​​
SVINERIBBE 485,-
Saftig langtidsstekt svineribbe med rødkål,
poteter og en kraftig julesaus.
Allergener: sen, gl, lø, hv, me
​
DÅHJORTFILET 495,-
Ytrefilet av dåhjort servert med gulrot, rosenkål,
stekt sopp og portvinsaus.
Allergener: me, gl, lø, hv, sel.
​
BERGENSK PERSETORSK 465,-
Mede tradisjonelt tilbehør, Grønn ertepuré,
gulrøtter og eggsmør
Allergener: me, lø, sel, fi
​​
LUTEFISK. 560,- påfyll 185,-
Servert med gul ertestuing, sprøstekt bacon, poteter, sennep og flatbrød.
​
NØTTESTEIK 395,-
Husets nøttesteik servert med grønnsaker og ramsløkolje.
Allergener: ses, lø, sel, nø, so
​
RASPEBALLER HVER TORSDAG 265,-
VI LAGER OGSÅ GLUTENFRIE
Serveres med salt lammebog, vossakorv, bacon og kålrabistappe.


Dessert
RISKREM 160,-
Hjemmelaged riskrem i krumkake og
frisk bringebærcoulis.
Allergener: me, eg​, gl, hv
MULTEPARFAIT VØRINGSFOSSEN. 180,-
Deilig hjemmelaget parfait tilsmakt med
lakka og toppet med årets multer
Allergener: eg, me, gl, hv
​​
KARAMELLPUDDING 160,-
Husets karamellpudding med krem.
Allergener: eg, me, hv, gl
​​​
VANILJEIS GALATO 145,-
Vaniljeis laget av rismelk toppet med
granskuddsirup.
Allergener:
Vegansk.
ALLERGENER
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre
