Meny

Restauranten
124199730_10157795269911824_397923337588
tomatsalat.HEIC

Forretter

AQUAVITGRAVET  ØRRET        135,-

Gravet ørret servert med dillstuede poteter,

flatbrød og husets sennepssaus   

Allergener: fi, gl, hv, sen, eg  


CARPACCIO                            145,-   

Løvtynne skiver av hval, marinert med tyttebærvinaigrette og 

pepperotkrem

Allergener: sen, lø  

Hovedretter

PINNEKJØTT  FRA BRAKSTAD      445,-

Serveres med kålrabistappe, pinnefett og mandelpoteter 

Allergener: me 

 

SVINERIBBE                               420,-

Saftig langtidsstekt svineribbe med rødkål, mandelpoteter 

og en kraftig julesaus

Allergener: sen, gl, hv, me, lø

 

HJORTEFILET                             395,- 

Ytrefilet av hjort serveres med gulrot, rosenkål,

stekt sopp og portvinssaus.  

Allergener: me, gl, hv, sel

 

BERGENSK PERSETORSK            345,-

Med tradisjonelt tilbehør, grønnerter purre, gulrøtter 

og eggesmør

Allergener: me, eg, fi

 

LUTEFISK                   425,- påfyll 125,-

Serveres med gul ertestuing, sprøstekt bacon, 

mandelpoteter, sennep og flatbrød

Allergener: me, fi, sen, gl, hv  

NØTTESTEIK                               345,- 

Husets nøttesteik med grønnsaker og ramsløkolje. 

Allergener: ses, lø, sel, nø, so

mandelpoteter, sennep og flatbrød

Allergener: me, fi, sen, gl, hv  

Hovedrett.jpg
MULTE 2.jpeg

Dessert

RISKREM                                    135,-

Hjemmelagd riskrem i kromkake og 

frisk bringebærcoulis. 

Allergener: me, gl

 

MULTEPARFAIT
VØRINGSFOSSEN                       145,- 

Deilig hjemmelaget parfait tilsmakt med lakka og

toppet med årets multer

Allergener: eg, me, gl, 

 

KARAMELLPUDDING                  135,-

Husets karamellpudding med krem. 

Allergener: eg, me, 

 

VANILJEIS GALATO                    135,- 

Vaniljeis laget av rismelk toppet med

granskuddsirup.

Allergener: 

Vegansk.

ALLERGENER  

Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre