Meny
Restauranten
Forretter
Anbefales
BLÅSKJELLSUPPE 129,-
En kraftig blåskjellsuppe servert med brød og smør
Allergener: sk, gl, hv, lø
BRUSJETTA MED SPEKESKINKE 125,-
Sprø toast med urtemarinert tomat og spekeskinke
Allergener: gl, hv, lø
TOMATSALAT 115,-
Tomatsalat med oliven og balsamico
vegansk
Hovedretter
ANBEFALES
RASPEBALLER 220,-
Hjemmelagde raspeballer serveres med salt lammebog fra
Brakstad, vossakorv, bacon og kålrabistappe
Allergener: by, gl, hv, me
GRILLET SVINEFILET 315,-
Indrefilet av svin med rotgrønnsaker og
en kraftig sjysaus.
Allergener: lø, sel, lø
INDREFILET AV OKSE 365,-
Serveres med sesongens grønnsaker og soppsaus.
Allergener: lø, sel
NØTTESTEIK 295,-
Husets nøttesteik med grønnsaker og ramsløkolje.
Allergener: ses, lø, sel, nø, so, gl
Vegansk.
PERSETORSK 295,-
Med tradisjonelt tilbehør, ertepuré, gulrøtter
og eggesmør.
Allergener: me, eg, fi
FISKESYMFONI 285,-
Serveres med sesongens grønnsaker og en fyldig skaldyrragu.
Allergener: me, fi, lø, sel
Dessert
SJOKOLADEFUNDANT 125,-
Serveres med vaniljeis og en frisk bringebærcoulis.
Allergener: me, eg
SMULDRE PAI MED EPLER 125,-
Serveres med vaniljeis og granskudd sirup.
Allergener: eg, me, gl, ha
OSTEKAKE MED LIME 125,-
En luftig ostekake tilsmakt med lime på en sprø bunn.
Allergener: eg, me,
KOKOSPARFE 125,-
Hjemmelaget kokosparfe med granskuddsirup.
Allergener: ha
Vegansk.
ALLERGENER
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre