Meny

Restauranten
124199730_10157795269911824_397923337588
tomatsalat.HEIC

Forretter

MARINERT ØRRET                         135,- 

Rå marinert ørret med blomkålpuré,

rødløksvinagretté, ristede pinjekjerner og spirer.

Allergener: nø, me, lø 

 

BRUSCHETTA MED SPEKESKINKE   140,- 

Urte marinerte tomater på sprø toast med

spekeskinke og ost fra ostegården.

Allergener: lø, sel, gl, hv

Hovedretter

INDREFILET AV OKSE                 365,- 

Serveres med sesongens grønnsaker og en 

grønn fløtepeppersaus.

Allergener: lø, sel, me

 

LAMMEFILET                             330,- 

Serveres med sesongens grønnsaker, fyltsopp, 

småpoteter og en kraftig lammesaus.

Allergener: lø, sel, gl, hv

 

PANNESTEKT BROSME               320,- 

En saftig brosme med hvitvinskremede

rotgrønnsaker og småpoteter.

Allergener: me, lø, sel, fi

 

SKREI                                        345,- 

Skrei filet med potetmos, sennepsmarinerte

tomater, bacon og kapers smør

Allergener: me, eg, fi

NØTTESTEIK                              295,- 

Husets nøttesteik med grønnsaker og ramsløkolje. 

Allergener: ses, lø, sel, nø, so, gl

Vegansk.

Hovedrett.jpg
MULTE 2.jpeg

Dessert

SJOKOLADEFONDANT               125,-

Husets velkjente sjokoladefundant med

vaniljeis og en frisk bringebærcoulis.

Allergener: me, eg

 

MOKKA PANNA COTTA              125- 

Serveres med en frisk bringebærcoulis og bær.

Allergener: me, 

 

WHISKY PARFAIT                         135,-

Hjemmelaget whisky parfait servert med 

marinerte plommer fra Hardanger, honning sirup,

og havreflarn.

Allergener: eg, me, gl, ha

 

KOKOSPARFAITE                        125,- 

Hjemmelaget kokosparfe med granskuddsirup.

Allergener: ha

Vegansk.

ALLERGENER  

Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre