Meny
Restauranten


Forretter
CARPACCIO 165,-
Løvtynne skiver av storfe, marinert med
tyttebær vinaigrette og pepperrotkrem.
Allergener: sen, lø, me
SCAMPI 145,-
Hvitløk og chili marinert scampi servert med
brød og ramsløksmør.
Allergener: sk, bl, lø, me, hv
TOMATSALAT. 139,-
Tomatsalat med oliven og balsamico.
Hovedretter
INDREFILET AV OKSE 435,-
Serveres med sesongens grønnsaker,
rødvinsaus.
Allergener: me, lø, sel
DÅHJORT FILET 465,-
Ytrefilet av dåhjort servert med gulrot, rosenkål,
stekt sopp og portvinsaus.
Allergener: me, gl, lø, hv, sel.
BERGENSK PERSETORSK 365,-
Med tradisjonelt tilbehør, grønn erterpurre, gulrøtter og eggsmør
Allergener: me, lø, sel, fi
PANNESTEKT KLIPPFISK. 395,-
Serveres med gul ertestuing, sprøstekt bacon, poteter, sennep og flatbrød
NØTTESTEIK 385,-
Husets nøttesteik servert med grønnsaker og ramsløkolje.
Allergener: ses, lø, sel, nø, so
RASPEBALLER HVER TORSDAG 265,-
VI LAGER OGSÅ GLUTENFRIE
Serveres med salt lammebog, vossakorv, bacon og kålrabistappe.


Dessert
SJOKOLADE DRØM 145,-
Hjemmelaget konfektkake med
marinerte solbær og vaniljeis
Allergener: me, eg
FLENSBURGER. 155,-
God gammeldags flensburger,
vaniljeis servert i hjemmelaget krumkake
med konjakkmarinedte solbær og eggelikør
Allergener: eg, me, gl, hv
KARAMELLPUDDING 145,-
Husets karamellpudding med krem.
Allergener: eg, me, hv, gl
VANILJEIS GALATO 145,-
Vaniljeis laget av rismelk toppet med
granskuddsirup.
Allergener:
Vegansk.
ALLERGENER
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre