Meny
Restauranten


Forretter
MARINERT ØRRET 135,-
Rå marinert ørret med blomkålpuré,
rødløksvinagretté, ristede pinjekjerner og spirer.
Allergener: nø, me, lø
BRUSCHETTA MED SPEKESKINKE 140,-
Urte marinerte tomater på sprø toast med
spekeskinke og ost fra ostegården.
Allergener: lø, sel, gl, hv
Hovedretter
INDREFILET AV OKSE 365,-
Serveres med sesongens grønnsaker og en
grønn fløtepeppersaus.
Allergener: lø, sel, me
LAMMEFILET 330,-
Serveres med sesongens grønnsaker, fyltsopp,
småpoteter og en kraftig lammesaus.
Allergener: lø, sel, gl, hv
PANNESTEKT BROSME 320,-
En saftig brosme med hvitvinskremede
rotgrønnsaker og småpoteter.
Allergener: me, lø, sel, fi
SKREI 345,-
Skrei filet med potetmos, sennepsmarinerte
tomater, bacon og kapers smør
Allergener: me, eg, fi
NØTTESTEIK 295,-
Husets nøttesteik med grønnsaker og ramsløkolje.
Allergener: ses, lø, sel, nø, so, gl
Vegansk.


Dessert
SJOKOLADEFONDANT 125,-
Husets velkjente sjokoladefundant med
vaniljeis og en frisk bringebærcoulis.
Allergener: me, eg
MOKKA PANNA COTTA 125-
Serveres med en frisk bringebærcoulis og bær.
Allergener: me,
WHISKY PARFAIT 135,-
Hjemmelaget whisky parfait servert med
marinerte plommer fra Hardanger, honning sirup,
og havreflarn.
Allergener: eg, me, gl, ha
KOKOSPARFAITE 125,-
Hjemmelaget kokosparfe med granskuddsirup.
Allergener: ha
Vegansk.
ALLERGENER
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre