top of page

Meny

Restauranten
124199730_10157795269911824_397923337588
tomatsalat.HEIC

Forretter

SKAGENSALAT                          165,-

Skagensalat med reker i urtedressing

og hvit asparges på en sprø toast.

Allergener: fi, lø, me, sk, gl

​

AQUAVITGRAVET ØRRET           165,-

Gravet ørret servert med dillstuede poteter,

flatbrød og husets sennepsaus.

Allergener: fi, lø, me, gl

​

TOMATSALAT.                            145,-

Tomatsalat med oliven og balsamico.

Hovedretter

PINNEKJØTT                                    560,-

Pinnekjøtt fra Brakstad. Servert med kålrabistappe, pinnefett og poteter.

Allergener: me,

​​​

SVINERIBBE                                       485,-

Saftig langtidsstekt svineribbe med rødkål,

poteter og en kraftig julesaus.

Allergener: sen, gl, lø, hv, me

​

DÅHJORTFILET                                 495,-

Ytrefilet av dåhjort servert med gulrot, rosenkål,

stekt sopp og portvinsaus.

Allergener: me, gl, lø, hv, sel.

​

BERGENSK PERSETORSK                   465,-

Mede tradisjonelt tilbehør, Grønn ertepuré,

gulrøtter og eggsmør

Allergener: me, lø, sel, fi

​​

LUTEFISK.                        560,- påfyll 185,-

Servert med gul ertestuing, sprøstekt bacon, poteter, sennep og flatbrød.

​

NØTTESTEIK                                     395,-

Husets nøttesteik servert med grønnsaker og ramsløkolje. 

Allergener: ses, lø, sel, nø, so

​

RASPEBALLER HVER TORSDAG         265,-

VI LAGER OGSÅ GLUTENFRIE

Serveres med salt lammebog, vossakorv, bacon og kålrabistappe.

Hovedrett.jpg
MULTE 2.jpeg

Dessert

 
RISKREM                                              160,-

Hjemmelaged riskrem i krumkake og

frisk bringebærcoulis.

Allergener: me, eg​, gl, hv

 

MULTEPARFAIT VØRINGSFOSSEN.         180,-

Deilig hjemmelaget parfait tilsmakt med

lakka og toppet med årets multer

Allergener: eg, me, gl, hv

​​

KARAMELLPUDDING                            160,-

Husets karamellpudding med krem.

Allergener: eg, me, hv, gl

​​​

VANILJEIS GALATO                                145,-

Vaniljeis laget av rismelk toppet med

granskuddsirup.

Allergener: 

Vegansk.

ALLERGENER  

Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre

Address

Damsgårdsveien 120

5160 Laksevåg

Bestilling

  • Instagram - GrÃ¥ Circle
  • Facebook
55 94 60 40
926 55 594
kontakt@damsgardstuene.no
Vi svarer på mail så fort vi får anledning.

© 2020 Damsgårdstuene.  Utformet av LKH Grafisk Service AS

bottom of page