top of page

Meny

Konferanse og selskap

Hvert selskap forholder seg til et meny valg. Vi kan være fleksible dersom noen av gjestene ønsker en annen hovedrett. Vi har også veganske retter.

Kaffe er inkludert i alle menyene.

Selskapsbord.jpg
forrett.jpg

Lunsj

KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE

Med brødkrutonger og ramsløkolje

KYLLINGBRYST

Med sesongens grønsaker, peppersaus og urte stekte poteter

SJOKOLADE BROWNIE

Med bringebærcoulie og vaniljeis

 

295,- KR FOR 2- RETTER / 365,- KR FOR 3- RETTER

 

BRUSCHETTA

Urtemarinerte tomater på sprø toast

HELSTEKT NAKKE AV SVIN

Med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker og sjysaus

KARAMELLPUDDING

Husets hjemmelagde karamellpudding med krem

 

365,- KR FOR 2- RETTER / 435,- KR FOR 3- RETTER

HJORTEGRYTE               420,-

Hjortegryte servert med potetmos, grønsaker og tyttebærsyltetøy

KARAMELLPUDDING

Huset hjemmelagde karamellpudding med krem

Selskapsmeny

Meny 1.
BRUSCHETTA MED SPEKESKINKE

Urtemarinerte tomater på sprø toast med spekeskinke

PERSETORSK

Med tradisjonelt tilbehør, erter purre, gulerøtter og eggesmør.

KARAMELLPUDDING

Huset hjemmelagde karamellpudding med krem

 

Kr. 695,- pr. pers.

 

Meny 2.
CARPACCIO                                                      

Løvtynne skiver av storfe, marinert med tyttebær vinagrette 

og pepperotkrem

DÅHJORT FILET                                 

Ytrefilet av dåhjort, servert med rotgrønnsaker, stekt sopp, småpoteter og portvinssaus.  

HUSETS FLENSBURGER                       

Vaniljeis med konjakkmarinerte solbær, eggelikør og pisket krem

Kr. 755,- pr. pers.

Meny 3.
BLÅSKJELLSUPPE.  

Serveres med brød og smør

HEILSTEKT INDREFILET AV OKSE.      

Serveres med sesongens grønnsaker, kremet soppsaus.

HUSETS SJOKOLADE DRØM.                             

Hjemmelaget konfektkake med cognac marinerte solbær og vaniljeis

Kr. 765,- pr. pers.

 

Meny 4.                     
CARPACCIO                                                      

Løvtynne skiver av storfe, marinert med tyttebær vinagrette og pepperotkrem

OVNSBAKT TORSK                                            

Torskefilet med potetmos, sennepsmarinerte tomater, 

bacon og kapers smør

HUSETS SJOKOLADE DRØM. 

Hjemmelaget konfektkake med cognac marinerte solbær og vaniljeis

 

Kr. 725,- pr. pers.

Meny 5.        
BRUSCHETTA.                                                    

Urtemarinerte tomater på sprø toast.

NØTTESTEIK                                                     

Husets nøttesteik servert med grønnsaker, småpoteter og ramsløkolje. 

VANILJEIS GELATO                                             

Vaniljeis laget av rismelk toppet med granskuddsirup

 

Kr. 695,- pr. pers.

125161047_10157806060646824_656216418692
73308915_10156734561786824_1065407427077

Tapas

DAMSGÅRDSTUENES TAPAS

 

Bacon surrete dadler

Kjøttboller med mojosaus

Fylt champignon med blåmuggost rødløk og bacon

Spareribs med bbq saus

Kylling spyd med peanøttsaus

Urte bakte poteter med aioli

Hvitvins dampede blåskjell

Hvitløk og chili marinert scampi spyd

Tomat og mozzarella salat med basilikum

Spekeskinke med manchego ost

En sprø overraskelse

Marinert oliven

Brandade

Ramsløk smør

Hjemmebakt foccacia

En søt avslutning med kaffe

 

Kr. 860,- per person

Vi kan også lage en mindre versjon. Ta kontakt for andre allternativ.

 

Koldtbord

DAMSGÅRDSTUENE KOLDTBORD

 

Håndpillede reker, sitron og majones

Dampet ørret med rømmedressing

Røkelaks og eggerøre

Svinesteik med surkål og svisker

Roastbiff med remulade, sprøstekt løk og sylteagurk

Marinert kyllingbryst med waldorfsalat

Potetsalat med purreløk

Grønnsalat med rødløk, tomat, agurk

Urteolje

Ramsløks rømme

Brød og smør

Hjortegryte med potetpuré, tyttebær syltetøy

Karbonader med stekt løk

Karamellpudding

Kaffe og te

 

Kr. 810,- per person.

Barn under 12 år halv pris

72888489_10156725925316824_7200590530911

ALLERGENER  

Gl=gluten, by=bygg, hv=hvetemel, sk=skalldyr, eg=egg, fi=fisk, so=soya, me=melk, ses=sesamfrø, sen=sennep, lø=løk, sel=selleri, bl=bløtdyr, nø=nøtter, ha=havre

bottom of page