Meny
Konferanse og selskap
Hvert selskap forholder seg til et meny valg. Vi kan være fleksible dersom noen av gjestene ønsker en annen hovedrett. Vi har også veganske retter.
Kaffe er inkludert i alle menyene.
Lunsj
KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE
Med brødkrutonger og ramsløkolje
KYLLINGBRYST
Med sesongens grønsaker, peppersaus og urte stekte poteter
SJOKOLADE BROWNIE
Med bringebærcoulie og vaniljeis
295,- KR FOR 2- RETTER / 365,- KR FOR 3- RETTER
BRUSCHETTA
Urtemarinerte tomater på sprø toast
HELSTEKT NAKKE AV SVIN
Med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker og sjysaus
KARAMELLPUDDING
Husets hjemmelagde karamellpudding med krem
365,- KR FOR 2- RETTER / 435,- KR FOR 3- RETTER
HJORTEGRYTE 420,-
Hjortegryte servert med potetmos, grønsaker og tyttebærsyltetøy
KARAMELLPUDDING
Huset hjemmelagde karamellpudding med krem
Selskapsmeny
Meny 1.
BRUSCHETTA MED SPEKESKINKE
Urtemarinerte tomater på sprø toast med spekeskinke
PERSETORSK
Med tradisjonelt tilbehør, erter purre, gulerøtter og eggesmør.
KARAMELLPUDDING
Huset hjemmelagde karamellpudding med krem
Kr. 695,- pr. pers.
Meny 2.
CARPACCIO
Løvtynne skiver av storfe, marinert med tyttebær vinagrette
og pepperotkrem
DÅHJORT FILET
Ytrefilet av dåhjort, servert med rotgrønnsaker, stekt sopp, småpoteter og portvinssaus.
HUSETS FLENSBURGER
Vaniljeis med konjakkmarinerte solbær, eggelikør og pisket krem
Kr. 755,- pr. pers.
Meny 3.
BLÅSKJELLSUPPE.
Serveres med brød og smør
HEILSTEKT INDREFILET AV OKSE.
Serveres med sesongens grønnsaker, kremet soppsaus.
HUSETS SJOKOLADE DRØM.
Hjemmelaget konfektkake med cognac marinerte solbær og vaniljeis
Kr. 765,- pr. pers.
Meny 4.
CARPACCIO
Løvtynne skiver av storfe, marinert med tyttebær vinagrette og pepperotkrem
OVNSBAKT TORSK
Torskefilet med potetmos, sennepsmarinerte tomater,
bacon og kapers smør
HUSETS SJOKOLADE DRØM.
Hjemmelaget konfektkake med cognac marinerte solbær og vaniljeis
Kr. 725,- pr. pers.
Meny 5.
BRUSCHETTA.
Urtemarinerte tomater på sprø toast.
NØTTESTEIK
Husets nøttesteik servert med grønnsaker, småpoteter og ramsløkolje.
VANILJEIS GELATO
Vaniljeis laget av rismelk toppet med granskuddsirup
Kr. 695,- pr. pers.
Tapas
DAMSGÅRDSTUENES TAPAS
Bacon surrete dadler
Kjøttboller med mojosaus
Fylt champignon med blåmuggost rødløk og bacon
Spareribs med bbq saus
Kylling spyd med peanøttsaus
Urte bakte poteter med aioli
Hvitvins dampede blåskjell
Hvitløk og chili marinert scampi spyd
Tomat og mozzarella salat med basilikum
Spekeskinke med manchego ost
En sprø overraskelse
Marinert oliven
Brandade
Ramsløk smør
Hjemmebakt foccacia
En søt avslutning med kaffe
Kr. 860,- per person
Vi kan også lage en mindre versjon. Ta kontakt for andre allternativ.
Koldtbord
DAMSGÅRDSTUENE KOLDTBORD
Håndpillede reker, sitron og majones
Dampet ørret med rømmedressing
Røkelaks og eggerøre
Svinesteik med surkål og svisker
Roastbiff med remulade, sprøstekt løk og sylteagurk
Marinert kyllingbryst med waldorfsalat
Potetsalat med purreløk
Grønnsalat med rødløk, tomat, agurk
Urteolje
Ramsløks rømme
Brød og smør
Hjortegryte med potetpuré, tyttebær syltetøy
Karbonader med stekt løk
Karamellpudding
Kaffe og te
Kr. 810,- per person.
Barn under 12 år halv pris
ALLERGENER
Gl=gluten, by=bygg, hv=hvetemel, sk=skalldyr, eg=egg, fi=fisk, so=soya, me=melk, ses=sesamfrø, sen=sennep, lø=løk, sel=selleri, bl=bløtdyr, nø=nøtter, ha=havre