JuleMeny
Konferanse og selskap
Hvert selskap forholder seg til et meny valg. Vi kan være fleksible dersom noen av gjestene ønsker en annen hovedrett.
Meny 1
AQUAVITGRAVET
Gravet ørret servert med dillstuede poteter,
flatbrød og husets sennepssaus
Allergener: fi, gl, hv, sen, eg
PINNEKJØTT FRA BRAKSTAD
Serveres med kålrabistappe, pinnefett
og mandelpoteter
Allergener: me
Eller
SVINERIBBE
Saftig langtidsstekt svineribbe med rødkål, mandelpoteter og en kraftig julesaus
Allergener: sen, gl, hv, me , lø, se
RISKREM
Serveres med frisk bringebærcoulis
675- KR FOR 2- RETTER / 820- KR FOR 3- RETTER
Catering: 610- KR FOR 2- RETTER / 740- KR FOR 3- RETTER
Meny 2
SKAGENSALAT
Med reker i urte dressing og hvit asparges på toast
Allergener: gl, hv, lø, se,
HJORTEFILET
Ytrefilet av hjort serveres med gulrot, rosenkål, skogssopp og portvinssaus.
Allergener: me, gl, hv, sel
MULTEPARFE VØRINGSFOSSEN
Deilig hjemmelaget parfe med multer
og en sprø mandel topping
Allergener: eg, me, gl,
Kr. 780,- pr. pers
Catring Kr. 710,- pr. pers.
Meny 3
CARPACCIO
Løvtynne skiver av storfel, marinert med tyttebærvinaigrette og pepperotkrem
Allergener: sen, lø
PERSETORSK
Med tradisjonelt tilbehør, erter purre, gulrøtter
og eggesmør
Allergener: me, eg, fi
KARAMELLPUDDING
Karamellpudding med krem og friske bær
Allergener: eg, me, gl, hv
Kr. 745,- per person
Catring: Kr. 675,- per person
Meny 4
LUTEFISK LAG
LUTEFISK TO GANGER SERVERING
Serveres med ertestuing, sprøstekt bacon,
mandelpoteter, sennep og flatbrød
Allergener: me, fi, sen, gl, hv
KARAMELLPUDDING
karamellpudding med krem og friske bær
Allergener: eg, me, gl, hv
Kr. 830,- per person.
Catring: Kr. 750,- per person.
ALLERGENER
Gl=gluten, by=bygg, hv=hvetemel, sk=skalldyr, eg=egg, fi=fisk, so=soya, me=melk, ses=sesamfrø, sen=sennep, lø=løk, sel=selleri, bl=bløtdyr, nø=nøtter, ha=havre