Meny
Restauranten jul
Forretter
CARPACCIO 145,-
Løvtynne skiver av storfe, marinert med
tyttebær vinaigrette og pepperrotkrem.
Allergener: sen, lø, me
SCAMPI 145,-
Hvitløk og chili marinert scampi servert med
brød og ramsløksmør.
Allergener: sk, bl, lø, me
Hovedretter
INDREFILET AV OKSE 395,-
Serveres med sesongens grønnsaker,
peppersaus og småpoteter.
Allergener: lø, sel, me
DÅHJORT FILET 395,-
Ytrefilet av dåhjort, servert med rotgrønnsaker,
stekt sopp, småpoteter og portvinssaus.
Allergener: me, gl, hv, sel, lø
TORSK 365,-
Torske filet med potetmos, sennepsmarinerte tomater, chorizopølse og kapers smør.
Allergener: me, sen, lø, fi
GRILLET KLIPPFISK 395,-
Serveres med sesongens grønnsaker, fløtesaus med
bacon og småpoteter
Allergener: me, fi, lø, sel
NØTTESTEIK 345,-
Husets nøttesteik servert med grønnsaker og ramsløkolje.
Allergener: ses, lø, sel, nø, so
Dessert
SJOKOLADE DRØM 135,-
Hjemmelaet konfektkake med marinerte solbær
og vaniljeis.
Allergener: me, eg
SMULDREPAI MED EPLER 135,-
Epler fra Hardanger med sprø topping
og vaniljeis
Allergener: eg, me, hv
FLENSBURGER 135,-
Servert i hjemmelaet krumkake med
konjakkmarinerte solbær og eggelikør
Allergener: eg, me, hv
VANILJEIS GALATO 135,-
Vaniljeis laget av rismelk toppet med
granskuddsirup.
Allergener:
Vegansk.
ALLERGENER
Gl = gluten, by = bygg, hv = hvetemel, sk = skalldyr, eg = egg, fi = fisk, so = soya, me = melk, ses = sesamfrø, sen = sennep, lø=løk sel = selleri, bl = bløtdyr, nø = nøtter, ha = havre